Træning


Giv din terrier den bedste start på et langt og godt samarbejde med dig. Start til træning i Dansk Terrier klub som har specielt uddannet terrier trænere, der ved præcis hvordan det er at træne terrier og hvilke udfordringer der kan være ved det.

Kom og vær med til nogle hyggelige timer sammen med din hund og andre der deler samme passion, byg et samarbejde op med din hund som gør hverdagen lidt sjovere.

Vi bruger belønningsbaseret træning, hvor det handler om at motivere sin hund til at have det sjovt sammen med sin fører. Vi træner ud fra den enkelte hund og hvor den er henne på dagen.

En terrier keder sig hurtigt, og det er derfor vigtigt at man tilrettelægger træningen i korte sekvenser, kan holde en god motivation, og at man lære at aflæse sin hund, det er bare nogle af de ting vi underviser i på vores hold.

Alle hold består af 8 trænings gange, hvoraf 1. gang er en obligatorisk teoriaften uden hund.

Hvalpe hold er til dig med en hvalp min. 8 uger og max. 6 måneder.

Det er vigtigt at komme i gang så tidligt som muligt med masser af positive oplevelser og socialisering med din hund.

På hvalpeholdet lærer vi de mest basale hverdags ting, den daglige håndtering og soignering, miljøtræning og socialisering.

Basislydigheds hold til dig med en hund fra 6 måneder, der gerne vil lære at samarbejde med din hund, vi træner basale kommandoer og færdigheder, som du og din hund har behov for, for at have de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. Holdet er for hunden som skal træne allerede indlærte øvelser og lære nyt.

Læs mere på vores hjemmeside under kreds 7 eller følg med på vores gruppe på facebook ”DTK Kreds 7 Fyn – Hundetræning hvor der bliver stået op hvornår der starter hold.

Vh  Charlotte

 

 

 Hvalpelisten.dk

Hvalpelisten.dk er den del af Dansk Terrier Klub

Her får du let adgang til aktuelle hvalpekuld samt nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere.