Træning Efterår 2017


Terrier Træning

Så er det ved at være tiden til at starte årets efterårstræning  og vi glæder os. Holdstart er d. 21.08.2017, og vi træner mandag aften. Træningen foregår i Tommerup/Knarreborg  - pladsen bag kirken.

Giv din terrier den bedste start på et langt og godt samarbejde med dig- Start derfor til træning i Dansk Terrier klub som har specielt uddannet terrier trænere, der ved præcis hvordan det er at træne terrier og hvilke udfordringer der kan være ved det.

Kom og vær med til nogle hyggelige timer sammen med din hund og andre der deler samme passion, byg et samarbejde op med din hund som gør hverdagen lidt sjovere.

Vi bruger belønningsbaseret træning, hvor det handler om at motivere sin hund til at have det sjovt sammen med sin fører. Vi træner ud fra den enkelte hund og hvor den er henne på dagen.

En terrier keder sig hurtigt, og det er derfor vigtigt at man tilrettelægger træningen i korte sekvenser, kan holde en god motivation, og at man lære at aflæse sin hund, det er bare nogle af de ting vi underviser i på vores hold.

Klik her


Nyheder


Julegåtur - Rundt om Langesø
Juletravetur rundt om Langesø - Gløgg og æbleskiver

Træning Efterår 2017
Tilmelding til vores træning Efterår 2017


Hvalpelisten.dk

Hvalpelisten.dk er den del af Dansk Terrier Klub

Her får du let adgang til aktuelle hvalpekuld samt nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere.